Pip Studio & Antiek en Brocante

Pip Studio & Antiek en Brocante

GALERIE STRUK & KUNST


Struk & Kunst is een sfeervolle en inspirerende woon en kunstgalerie. U vind bij ons een zeer breed assortiment kunst waarmee u uw huis
sfeervol, warm en gezellig kunt aankleden.

Sferen van toen geplaatst in de tijd en de omgeving van nu. Met meer dan 8 jaar ervaring is de Struk & Kunst galerie tevens gespecialiseerd in de verkoop van Antiek, Brocante en Vintage.
Hierbij maken de invloeden van verschillende landen in combinatie met diverse stijlperiodes het avontuurlijk, kleurrijk en authentiek.

Oude en natuurlijke materialen zorgen voor de sfeer en het karakter. Antiek, modern en kunst vloeien moeiteloos in elkaar over.

Het is beslist de moeite waard om een bezoek te brengen aan onze woon en kunstgalerie, want u vindt
altijd een passende accessoire of een leuk cadeau.
Daarnaast heb ik bij Struk & Kunst voldoende atelierruimte voor mijn grote passie: het schilderen.
In de Galerie kan ik mijn werk permanent in stock houden en er is plek voor eigen exposities en tentoonstellingen van professionele gastkunstenaars uit binnen en buitenland.
Laat u verrassen!

Margret HeeremansRoyal Tableware

Het Royal servies is in 2014 uitgebracht, heeft unieke vormen en is gemaakt van verfijnd porselein. De elementen uit historische serviezen; vintage bloemen, blauw geschilderde bloesems, takken en gouden details die het artwork sieren, zijn naar gelang de vormen en gebruik van de producten toegepast. Er is gebruik gemaakt van de moderne printtechnieken van nu en zo is oud en nieuw in dit servies bij een gebracht.
Na een bezoek aan het Rijksmuseum in Amsterdam werd de laatste hand aan het artwork gelegd en wisten wij het zeker: dit zijn de nieuwe oude klassiekers!
Het Royal servies is prachtig te combineren met het Royal White servies.
Royal White Tableware

Door de wens naar een iets serenere editie van het Royal servies, is het Royal White servies ontstaan. Het servies is gemaakt van hetzelfde verfijnde porselein.
royal-tableware.jpg


struk-en-kunst-6.jpg


struk-en-kunst-17.jpg